Nov 262018
 

Hej!

Tyvärr är det så att vår ISP snart kommer att sluta stödja den version av PHP vi använder på forumet. När versionen av PHP uppgraderades slutade forumet att fungera med följd att hela sajten slogs ut. Jag hopppas att tillverkaren av forumet snart ordnar en patch för detta snart. Under tiden är det nog bara att le och vara glad.

Mvh
Arngrimur

maj 242018
 

Hej!
Som ni alla säkert vet så börjar GDPR (General Data Protection Regulation) att gälla imorgon 20180525. Det innebär att du som medlem i Vagabondklubben bla. har att rätt att veta villa uppgifter vi har om dig och be att få dem raderade.

Vi sparar bara de uppgifter som du tillhandahållit på din profil och dina forum inlägg.

Vi delar inte ut dessa till 3e part.

Hoppas det duger.

Segla lugnt i sommar

Arngrimur för Vagabondklubben

jan 222018
 

Hej!
För alla som är intresserade så träffas vi på Båtmässan i Göteborg 3/2.

Skriv gärna om ni kommer på forumet.

Mvh
Miguel & Arngrimur

mar 262016
 

Hej!

För några månader sedan lovade jag Arngrimur att försöka hjälpa till att få igång forumet. Lagom till vårrustningen tror jag att det fungerar igen efter att ha hittat några buggfixar som andra wordpress-användare knåpat ihop. Bästa sättet är att testa skriva inlägg, så sätt igång med frågor, tips, annonser mm!

Mvh

Jonas, nybliven ägare av Vagabonden 31:an Laritza

aug 182015
 

Hej!

Efter en uppdatering av vårt forum går det inte att lägga in några nya inlägg på forumet. Rubrik och innehåll försvinner.

Det finns i dagsläget ingen lösning på detta och jag har begränsad datortid pga en hjärnskakning så det kan ta lite tid innan detta är ordnat.

Jag ber om ursäkt och hoppas att ni har överseende med problemen

Mvh
Arngrimur

Dec 272014
 

Hej!

Hoppas att alla har haft en god jul och båtarna ligger tryggt i land i alla fall om den befinner sig i Sverige. En som inte gör det ligger i Karlstad. Vi har fått fråga från Karlstad båtklubb som efterlyser ägaren till en Vagabond 31. Magnus Tuneld skriver:

Hej!

Jag undrar ni eventuellt kan hjälpa mig med med att spåra ägaren till denna Vagabond 31. Båten ligger sedan ett par månader förtöjd vid en brygga hos Karlstads båtklubb och ingen ägare har synts till. Båten har inget namn eller något som utifrån kan identifiera båten förutom beteckningen ABE20 och ruffen är låst. Båten verkar vara i ganska gott skick. Risken är stor att den inom kort kommer att frysa fast i isen eller ännu värre att något vattenintag fryser sönder med läckage och som följd.

missingVagabond31_1missingVagabond31_2

Här av er till mig , arngrimurbjarnason(at)gmail.com eller direkt till Magnus magnus(at)tuneld.se (Byt ut (at) mot @)

Hälsningar
Arngrimur

feb 012014
 

Hej!

Den 8 februari tänkte jag och Miguel att de som har lust kunde träffas på Båtmässan i Göteborg.

Vi träffas på café Utkäften på våning 2 (http://www.batmassan.se/PageFiles/3917/hallplan.pdf) mellan 13 – 15

Den enda punkten på agenden är att ha trevligt.

Om ni inte kan hitta oss slå mig en signal på 0761- 386683

Hälsningar
Arngrimur

Nov 242011
 

Då var medlemsregistret publicerat.

Det verkade som att ingen opponerade sig mot att det ska finnas tillgängligt för medlemmar så nu ligger det ute. Se gärna till att uppdatera era upgifter så att de stämmer.