Forum

 

Gäst  

Welcome Guest, posting in this forum requires registrering.

Sidor: [1]
Ämne:Long time seen
ljusne-hakan
Medlem
Inlägg: 4

Reputation: 0
Long time seen
on: May 10, 2017, 10:20

Tjo och hej! Det var några år sen jag skrev nåt här, men råkade nyss upptäcka att jag faktiskt fortfarande är medlem här.

Sjösätter min Hannele på lördag, denna gång har jag tom satt dit x-focken o storen i förväg, så stoppar jag bara i lite mat i kylen så är allt reddy för att sticka ut direkt…


Kjell Litwin
Medlem
Inlägg: 95

Reputation: 0
Re: Long time seen
on: May 15, 2017, 21:36

Välkommen åter, är inte mycket aktivitet när det gäller skrivande på detta forum. Misstänker att Vagabondägare tillhör den Tysta typen:-) som föredrar en obruten horisont än att sitta framför datorn.


Lite sen sjösättning jämfört med oss som bor mer åt södra delen av landet. Men bättre sent än aldrig. Själv har jag varit på en kort tur för motor. Fick dit nya skotskenor för ny kryssfock om 20 kvm. Har även instrument som ska monteras. Allt med NMEA2000, ett bra system men en nackdel är att kablarna är av den stelare typen som blir svår att dra där man vill ha dem, är NO NO för skarpa böjar. I övrigt är det bara att kasta loss för segling.

Hälsningar

Kjell Litwin s/y Selene, Nr. 62


cannon
Administratör
Inlägg: 16

Reputation: 0
Re: Long time seen
on: May 23, 2017, 20:59

Vi sjösätter på lördag…

Men och andra sidan har vi Sveriges vackraste skärgård i Bottenviken. 😉


Kjell Litwin
Medlem
Inlägg: 95

Reputation: 0
Re: Long time seen
on: May 29, 2017, 21:10

Kan hålla med dig, framför allt så är det gott om plats så fort man kommer norr om Öregrund. Vet inte om du minns, men vi träffades i Söderhamn det året du skulle vara sommarpratare. Vi fortsatte norrut till Töre, innan vi tog kurs till våra hemmavatten i Stockholm.


Kjell

s/y Selene nr.62


ljusne-hakan
Medlem
Inlägg: 4

Reputation: 0
Re: Long time seen
on: May 30, 2017, 01:06

Jo visst minns jag det. Att få syn på en annan Vagabond än min egen är lite uppseendeväckande här i krokarna. Våra två båtar måste ha byggts ganska samtidigt. Min är nr 61. Eero Aro hette han som byggde min. Jag är andre ägaren på den.


Sidor: [1]
WP Forum Server by ForumPress | Lucid Crew
Version: 1.8.2 ; Sidan laddades på: 0.012 sekunder.