Forum

 

Gäst  

Welcome Guest, posting in this forum requires registrering.

Sidor: [1]
Ämne:Vagabond 31 Båtmässa Göteborg 4:e februari
Miguel Midhage
Moderator
Inlägg: 69

Reputation: 0
Vagabondklubben på båtmässan 4:e februari
on: February 7, 2012, 11:02

Hej Allesammans!


Lördagen den 4:e träffades 6 glada Vagabondseglare på båtmässan i Göteborg. Platsen var ”Mariestads-baren” på plan 2, som ”Grebbestadsbaren” något förvånande bytt namn till i sista stund.


Vi som var där var webmaster Arngrimur Bjarnasson med sambo Susanne, kassör Mikolaj Frisch, Pelle Lundell från Stockholm tillika tidigare ordförande, Thomas Berseus tillresande från vår södra landsända samt ordförande Miguel Midhage med dotter. Vi förstod senare att Jan Rittmo, hade försökt att hitta fram till oss, och vi hoppas att det inte var namnbytet på Grebbestadsbaren som ställde till förvirring.


Samtalen innefattade allt i från resmål, utrustning och övriga båtbestyr. Pelle Lundell visade bilder och ritningar på ett peke till Vagabond 31. Ritningar och bilder kommer att läggas upp på hemsidan. Vi enades om design på en klubbvimpel. Den blir en kombination av de som finns upplagda på hemsidan. Vi hoppas att kunna erbjuda denna till medlemmarna inom kort.


Det var trevligt att träffa allesammans, och vi hoppas att kunna arrangera en liknande informell träff på Älvsjö-mässan 2-11:e mars!


Dock kunde vi sorgesamt konstatera att båtleverantörerna på mässan ännu inte insett det överlägsna i långköls-konstruktionen, utan att man envisas med det känsliga och populistiska fenköls-konceptet 😉


Med Förhoppning om Spirande Vårrustnings-känslor


Styrelsen


Sidor: [1]
WP Forum Server by ForumPress | Lucid Crew
Version: 1.8.2 ; Sidan laddades på: 0.013 sekunder.