Forum

 

Gäst  

Welcome Guest, posting in this forum requires registrering.

Sidor: [1]
Ämne:Förteckning Vagabonder
susieQ
Administratör
Inlägg: 72

Reputation: 0
Förteckning Vagabonder
on: December 5, 2012, 19:50

Hejsan,


Jag har ett klubbförslag och det är att man inför en förteckning över alla Vagabonder och vart de håller hus. En lista med båtnummer och några andra fält, som hemmahamn och en liten anteckning om båtens historik. Känner till en som förlist i oväder i nya zeeland. och någon annan skrev kjelle blev såld i australien. En exploderade i kungsängen och blev skrotad på muskö. Hur många Vagabonder har seglat jorden runt? (känner till två). Klubbmedlemmar har säkert fler historier.


Med en båt som Vagabonden som finns i 70-någonting exemplar så är det inte omöjligt att göra en ganska så komplett förteckning!


Miguel Midhage
Moderator
Inlägg: 69

Reputation: 0
Re: Förteckning Vagabonder
on: December 6, 2012, 10:32

Hej på Er!


Det är ett väldigt bra förslag, och något vi skall ta till oss att försöka implementera under 2013. Låt oss få återkomma till detta.

Vi kommer snart att gå ut via mail med en anmodan till alla medlemmar om att uppdatera sina medlemsuppgifter.

Vi upplever att uppgifterna är ganska väl aktuella, men vi har då i vart fall så färska data som vi kan. Steg 2 är att få med även de som inte finns med i klubben. Som Du säger, 70 båtar bör inte vara en oöverstiglig uppgift.

Vi skall också se om vi kan finna någon administrativt och research-orienterad medlem som är villig att hålla i en sådan förteckning. Kanske någon redan idag känner sig manad?

Än en gång, tack för bra initiativ.

Mvh

Miguel i nr 56 "Vattenvind"


Sidor: [1]
WP Forum Server by ForumPress | Lucid Crew
Version: 1.8.2 ; Sidan laddades på: 0.011 sekunder.