Forum

 

Gäst  

Welcome Guest, posting in this forum requires registrering.

Sidor: [1]
Ämne:Sprayhood, Dodger, Tysk skotning
Kjell Litwin
Medlem
Inlägg: 95

Reputation: 0
Sprayhood, Dodger, Tysk skotning
on: May 18, 2013, 18:31

Hej Seglare,

Har till sist fått färdigt med min fasta dodger samt sprayhood och tyska skotning. Lagt in bilder (som har en viss fördröjning innan de kommer in i bildbanken). Är nöjd så långt. Ligger fortfarande vid bryggan så nya skotsystemet är inte testat ännu. Nu har jag ordentligt skydd och slipper storskotet till bridgedäcket vilket gett mig 40 cm extra sprayhood som ger ett fint skydd. Har försökt att ha så låg profil på dodgern som möjligt utan att behöva vika mig dubbel, tror jag hamnat rätt så okey. Nu ser båten inte ut som en seglande korvkiosk vilket jag tyckte med den förra sprayhooden som var alltför hög.

Hälsningar s/y Selene nr. 62


susieQ
Administratör
Inlägg: 72

Reputation: 0
Re: Sprayhood, Dodger, Tysk skotning
on: September 19, 2013, 12:29

Så där har man ju ofta tänkt på att man velat ha det! Det där storskotet i originalutförande är lite ivägen för att göra en bra biminitopp eller åtminstone en lång sprayhood att gömma sig under.


Här nere blir man ju seriöst stekt om dagarna. Hos oss är det hattar och långärmat som gäller.


Vi har iaf en bra självstyrning. Då kan man ju sätta en kudde vid öppningen till nedgångstrappan och sitta där under sprayhooden och uggla i skydd från solen. eller slå på radarlarmet och sätta sig nere i salongen.


Sidor: [1]
WP Forum Server by ForumPress | Lucid Crew
Version: 1.8.2 ; Sidan laddades på: 0.009 sekunder.